"Jag älskar måndagar, då har jag fem arbetsdagar framför mig"

Eva Lysebring är butikschef för City Gross Stora Bernstorp. Ett jobb hon tycker väldigt mycket om.
- Jag är verkligen stolt över att vara Bergendahlare, här är det lätt att vara en bra ledare, säger hon.

Eva Lysebring CG teamtailor.png

Vad är det bästa med ditt arbete?
- Allt! Höll jag på att säga, haha. Nä men det är nog att få vara med och utveckla människor, min personal. Att få se dem växa. Men också - som butikschef är inte den ena dagen den andra lik. Måndag är jag på golvet, dagen efter det på kontoret, sen håller jag på med rekrytering en dag och stöttar i e-handeln en annan. Jag är där jag behövs som mest och det är superkul. På måndagar tänker jag äntligen jobbet igen och jag har fem hela arbetsdagar framför mig!

Vad tycker du är viktigt för att växa på en arbetsplats
För mig handlar det om att veta vilka krav som ställs på mig och att ges möjlighet att känna sig trygg i ledarskapet. Jag har en fantastisk regionchef (Petra Erps) som ger mycket feedback och är en ständig motor till mig. Hon är så bra! Sen är hela vårt stora företag en riktig bra arbetsplats som gör det lätt att göra sitt jobb bra. Jag är verkligen stolt över att vara Bergendahlare.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor