"Jag gillar högt tempo, fart och fläkt!"

Marie Norström är butikschef för City Gross i Gävle. Hon gillar att det är stor variation på hur en arbetsdag ser ut.
- Det är högt och lågt, fart och fläkt. Mixen är det absolut bästa med jobbet som butikschef, säger hon.

marie gavle.jpg

Vad är det bästa med ditt arbete?
- Åh, det är så mycket. Möta kunder, jobba med personalen, säljet och att skapa trovärdighet hos våra kunder. Jag gillar verkligen mixen. Det är högt tempo och det passar mig. Jag började här som student och skulle bli lärare så småningom, var det tänkt. Men det här var så kul att jag blev kvar.

Vad tycker du är viktigt för att växa på en arbetsplats?
- För mig handlar det om att ha en bra dialog och kommunikation. Även om jag är i verksamheten så är mina medarbetare de som har mest kundkontakt. Det är i mötet med dem som våra styrkor kommer fram och vi växer. Sen handlar det mycket om att ha en bra chef. Jag har en riktigt bra kommunikation med vår regionchef men även vår HR-avdelning är bra på att snappa upp positiva exempel, det är viktigt.

 

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor