Stolt sponsor av Årets Bonde 2021

Årets Bonde 2021.png

Det är med stor glädje vi kan berätta att vi är sponsor av Årets Bonde 2021!  

 

Årets Bonde är en tävling som syftar till att bidra till en ökad efterfrågan på hållbar mat och dryck från Sverige. Det är Malmö-placerade Bergqvist Publishing som står bakom priset (kända för bland annat White Guide Green). De har länge varit en stark röst inom restaurangbranschen och når även ut till konsumenter, genom White Guide och just Årets Bonde. Målet med utmärkelsen är att visa hela cirkeln, från jord till bord samt involvera primärproduktionen och tydliggöra bondens roll i livsmedelskedjan.

- Det känns väldigt kul att vara en del av Årets Bonde 2021. Det ligger i vårt DNA att stötta och lyfta Sveriges bönder och vara med och visa upp kvaliteten på lokala och svenska råvaror. Nu får vi även chansen att nominera bönder som vi arbetar med idag vilket känns jättekul. Det är en unik chans att visa upp våra duktiga samarbetspartners, säger Sara Andersson, kommunikationsdirektör.

I juryn för Årets Bonde sitter bland andra Jeanette Elander från Sveriges Grisföretagare, Anna Richert från WWF, Linnéa Engström från MSC och Jonas Carlberg från KRAV.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor