En inkluderande arbetsplats!

Idag är det internationella dagen för kulturell mångfald, dialog, och utveckling. Något som är ständigt närvarande i arbetet för att lyckas skapa en inkluderande arbetsplats. Det kan dock betyda olika saker på olika avdelningar. Vi blev nyfikna på vad en dag som denna betyder för våra HR-chefer, Conny, Helena och Anna.

 

conny logo.png

 

Conny Olsson – HR-chef lager och logistik

"Jag tänkte stanna lite vid ordet dialog. För det är genom våra dialoger som vi skapar relationer och just goda relationer är otroligt viktigt för en inkluderande arbetsplats. Det är genom dem som vi skapar trygghet och tryggheten i sig gör att folk både vill och vågar dela med sig av sina åsikter och bidra till vår utveckling. På Bergendahls Food samlas många med olika bakgrund och för att öka förståelsen för och lära av varandra är en öppen dialog viktigt. Så vi kan se på våra olikheter som en styrka!"

 

helena logo.png

 

Helena Holmqvist – HR-chef City Gross

"Arbetet i butik är i högsta grad en team-insats där man är beroende av sina kollegor för att butiken som helhet ska bli så bra som möjligt. Kundernas upplevelse av att handla hos oss, vare sig det är i fysisk butik eller genom vår e-handel, är resultatet av många människors kombinerade insats. Det känns därför självklart och viktigt att satsa på att bygga så starka team som möjligt. Vi vill ha en kultur där samtliga medarbetare har insikt i helheten och ges utrymme att bidra. Det skapar ett engagemang, en vi-känsla och i förlängningen ett bra kundbemötande. För oss är det en nyckelfråga och ett viktigt uppdrag för våra ledare att skapa en inkluderande kultur för att bli så starka som möjligt tillsammans. "

 

Anna Grahn_logo.png

 

Anna Grahn – HR-chef stab & sortiment

"För att skapa en härlig arbetsplats, där medarbetare trivs och utvecklas både som person och i sitt arbete, vilar ett stort ansvar på cheferna. Genom att ha en nära relation till sina medarbetare och dela med sig av sina egna erfarenheter bjuder man samtidigt in andra att göra likadant. Då lär vi av varandra men också att lyssna och respektera varandra. Jag gillar verkligen ett citat från Robert Williams, lite cheesy men viktigt: “Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”

 

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor